International België (nl) Belgique (fr) Danmark Deutschland Eesti Ελλάδα España McCulloch France Français Italia Latvija Lietuva Magyarország Nederland New Zealand Norge Suomi Sverige United Kingdom United Kingdom Österreich

Waarom een McCulloch kopen?

McCulloch heeft een jarenlange ervaring met het ontwikkelen van krachtige en betrouwbare producten. De eerste stap werd gezet in 1949, toen we de eerste eenmanskettingzaag in Amerika op de markt brachten. Tijdens de eerste decennia vormden professionele houtbewerkers onze voornaamste doelgroep. In de jaren ‘70 begonnen we te werken met tuinproducten voor consumenten.

Kennis en ervaring

McCulloch blijft als deel van de Husqvarna Group streven naar uitmuntende kwaliteit op gebied van efficiënte tuinproducten. De kennis en ervaring die het bedrijf heeft vergaard in de zestig jaar dat het werkzaam is in de industrie maken deel uit van elke nieuwe kettingzaag, grasmaaier, tuintractor, trimmer, heggenschaar…

Eigenschappen en voordelen

Iedereen die ooit al eens een McCulloch heeft gebruikt, is waarschijnlijk vertrouwd met de vele functies en voordelen. Tot de belangrijkste behoren:

  • Krachtige motoren
  • Geavanceerde technologie
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Ergonomische handgrepen
  • Robuuste materialen
  • Een pak accessoires

Het is bovendien erg eenvoudig om een nieuwe McCulloch in huis te halen, aangezien de producten worden verkocht in winkelketens over zowat de hele wereld. Niets houdt u nog tegen om de kracht in huis te halen en aan de slag te gaan.

CS 450 Elite

BEKIJK OOK...