International België (nl) Belgique (fr) Danmark Deutschland Eesti Ελλάδα España McCulloch France Français Italia Latvija Lietuva Magyarország Nederland New Zealand Norge Suomi Sverige United Kingdom United Kingdom Österreich

Ontworpen om de klus te klaren

Het huidige assortiment van McCulloch zet de traditie van krachtige motoren, technische innovaties en sterke ontwerpen verder waarvoor we al meer dan een halve eeuw bekendstaan. Elke McCulloch is ontworpen voor de beste prestaties en duurzaamheid. Als ze correct worden verzorgd, gaan ze jarenlang mee.

Onze productontwikkelaars hebben de uitdagende taak om de kracht en prestaties te verbeteren en tegelijkertijd het brandstofverbruik, de uitstoot en het lawaai te beperken. Een andere topprioriteit is het verbeteren van de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Ons kwaliteitsbeleid is helder geformuleerd: Uw verwachtingen van producten en diensten van McCulloch zullen steeds worden ingelost of overtroffen. Dit houdt in dat we technologieën en producten ontwikkelen die de wettelijke minimumnormen overstijgen.

lawnmower
powerdrive

Verantwoordelijkheid voor het milieu

In ons lab voeren we analyses uit om de potentiële impact van onze producten op het milieu te beoordelen. Deze analyses geven de impact weer die onze producten teweegbrengen, voornamelijk op het vlak van energieverbruik en uitlaatemissies.

Bij de productie streven we ernaar om de materialen uit te kiezen die de kleinst mogelijke impact op het milieu hebben. We vervangen voortdurend materialen door nieuwe, milieuvriendelijke alternatieven, zodra deze beschikbaar zijn.

Emissies en OxyPower

We doen ons uiterste best om de brandstofconsumptie te reduceren. Motoren van McCulloch gebruiken een mengeling van technologische oplossingen. Grasmaaiers zijn uitgerust met viertaktmotoren, die normaal minder brandstof verbruiken dan tweetaktmoteren.

Veel van onze draagbare producten zijn uitgerust met OxyPower-motoren die voldoen aan de strengste voorwaarden voor uitlaatemissies in Europa en de Verenigde Staten. Verschillende modellen zijn ook voorzien van katalysatoren waarbij de OxyPower-technologie lagere uitlaattemperaturen genereert. Dit vergroot de levensduur van het product, maakt het veiliger, levert besparingen op en is goed voor het milieu.

power

BEKIJK OOK...