International België (nl) Belgique (fr) Danmark Deutschland Eesti Ελλάδα España McCulloch France Français Italia Latvija Lietuva Magyarország Nederland New Zealand Norge Suomi Sverige United Kingdom United Kingdom Österreich

Veelgestelde vragen (FAQ’s): Grastrimmers en bosmaaiers

Bekijk de meest gestelde vragen over grastrimmers van McCulloch. Als u niet vindt wat u zoekt, bekijk dan onze instructievideo’s en aarzel niet om contact op te nemen met McCulloch!

Mijn trimmerdraad breekt gemakkelijk af. Wat is het probleem?

Dit gebeurt wanneer de draad veroudert en ‘uitdroogt’. Om dit tegen te gaan koopt u een nieuwe draad of kunt u uw draad enkele dagen in water laten weken. Hierdoor wordt de draad weer gehydrateerd, waardoor hij minder broos wordt en er minder kans is dat hij breekt.

Hoe reinig en controleer ik de bougie van mijn trimmer?

Koppel de bougiekabel los. Reinig vervolgens het gebied rond de bougie om te vermijden dat vuil in de verbrandingskamer komt wanneer u de bougie verwijdert.

Verwijder olie-afzettingen van de bougie met een stugge tandenborstel en spuitbare bougiereiniger.

Controleer of de middelste elektrode vierkant is en de afstand tussen de elektroden overeenkomt met de gebruikershandleiding. Plaats de bougie terug en let daarbij op dat u deze niet te strak vastzet.

Als u een nieuwe bougie wenst te kopen, zorg dan dat u het modelnummer, serienummer en product-ID van de machine heeft genoteerd voordat u contact opneemt met uw plaatselijke erkende verkoop- en servicecenter. Als u niet het juiste type bougie gebruikt, kan de motor beschadigd geraken.

BEKIJK OOK