International België (nl) Belgique (fr) Danmark Deutschland Eesti Ελλάδα España McCulloch France Français Italia Latvija Lietuva Magyarország Nederland New Zealand Norge Suomi Sverige United Kingdom United Kingdom Österreich

Zijn robotmaaiers van McCulloch hun prijs waard?

Een veelgestelde vraag met een eenvoudig antwoord - ja! Een robotmaaier is het zeker en vast waard, ook al zeggen we het zelf. En wel hierom.

MET ROB BESPAART U TIJD

Beeld u in wat u zou kunnen doen met al die tijd die u besteedt aan het maaien van het gazon in de lente en de zomer. Als u bijvoorbeeld twee keer per maand het gazon maait in april en mei, en één keer per week vanaf juni tot eind augustus, en twee keer per maand in september, elk voor ongeveer 30 minuten, dan komt dat neer op 540 minuten, maar liefst 9 uren!

Wat zou u kunnen doen met 9 uren?

1) Van Gent naar Praag rijden (volgens Google Maps)

2) Die DVD-collecties of die tv-programma's die u hebt opgenomen maar nog geen tijd voor had, bekijken

3) 6 voetbalwedstrijden bekijken

4) 4 toneelstukken bekijken

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u zou kunnen doen in plaats van het gazon te maaien.

Nog steeds niet overtuigd dat een robotmaaier de moeite waard is? Lees verder!

ROB IS GOEDKOPER EN GEMAKKELIJKER OP TE BERGEN DAN EEN ZITMAAIER

Voor grotere tuinen gaan sommige mensen op zoek naar een zitmaaier, zoals een tuintractor. Dit soort grasmaaiers mag dan wel plezierig zijn, ze zijn ook duur. De aankoopprijs start vanaf € 1350!

Bovendien hebt u met een zitmaaier een grote bergruimte nodig voor wanneer u hem niet gebruikt. Een robotmaaier kan tijdens de zomer gewoon in de tuin blijven, en doordat hij zo klein is, kan hij in de winter netjes in een hoek worden opgeborgen.

ROB WERKT ‘S NACHTS, ZODAT U KUNT GENIETEN VAN DE ZON

Wanneer wilt u in de tuin zitten? Gewoonlijk overdag wanneer het zonnig is. Maar wanneer maait u het gazon? Ook overdag. Dat wil zeggen dat u de negen uren die u tijdens de lente/zomer in de tuin doorbrengt met het maaien van het gazon, zou kunnen gebruiken om buiten te zitten en een barbecue te houden of een kop thee drinken en relaxen.

Omdat een robotmaaier van McCulloch zo stil is en volledig programmeerbaar, kunt u de maaier instellen om ‘s nachts het gazon te maaien, terwijl u slaapt. Zo kunt u genieten van uw tijd in de tuin wanneer de zon schijnt.

BEKIJK OOK...