International België (nl) Belgique (fr) Danmark Deutschland Eesti Ελλάδα España McCulloch France Français Italia Latvija Lietuva Magyarország Nederland New Zealand Norge Suomi Sverige United Kingdom United Kingdom Österreich

Wat zijn de bedrijfskosten van een robotmaaier?

Net als elke andere grasmaaier heeft ROB van tijd tot tijd onderhoud nodig. Dit onderhoud kan worden uitgevoerd bij een erkend McCulloch-servicecenter of bij u thuis. Hieronder vindt u enkele van de bedrijfskosten voor ROB.

LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ

De accu van ROB is onderhoudsvrij, maar heeft een beperkte levensduur van 2 tot 4 jaar. De levensduur van de accu hangt af van de lengte van het seizoen en het aantal uren dat ROB per dag wordt gebruikt. Een lang maaiseizoen of veel bedrijfsuren per dag betekenen dat de accu vaker zal moeten worden vervangen. U kunt de accu van ROB zelf vervangen of naar een erkende McCulloch-verdeler brengen om hem te laten vervangen.

STROOMKOSTEN

Een kost die u niet kunt vermijden wanneer u een robotmaaier bezit is de kost van de elektriciteit die benodigd is om de grasmaaier draaiende te houden. ROB is draadloos en wordt aangedreven door een accu. Die accu moet regelmatig worden opgeladen. Dat is een lopende bedrijfskost die afhankelijk is van uw elektriciteitsleverancier en hoe vaak de maaier is ingesteld om te werken. Hoe vaker u uw gras maait, hoe vaker ROB zal moeten opladen, en dus hoe hoger de kost van uw robotmaaier.

VERVANGINGSMESSEN VOOR GRASMAAIERS

Een bot maaimes scheurt het gras in plaats van het te snijden, waardoor de afwerking van uw gazon er maar zwak zal uitzien. Vervangmessen zijn beschikbaar in de officiële McCulloch-webshop.


ANDERE RESERVEONDERDELEN VOOR ROB

Elke robotmaaier van McCulloch wordt geleverd met 200 meter begrenzingsdraad. Voor de meeste gebruikers is dit voldoende om hun draadloze grasmaaier te installeren. Voor complexere gazons is mogelijk extra begrenzingsdraad nodig.

BEKIJK OOK...